Terbitkan karyamu sekarang juga!

Breaking News

LOMBA BACA PUISI PIALA RENDRA 2014 (GBSI UPI, BANDUNG)


Sampurasun. Salam sono ti Bandung. Saatos rengse Nyiar Lumar, mugia tiasa paamprok sasarengan deui sareng pendekar-pendekar baca puisi Ciamis dina acara ieu. Yuk, ah abringkeun! Kanggo info lengkap pendaftaran pesertana tiasa dibuka link ieu: http://www.satrasia-gbsi.blogspot.com/